Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K75a46r12e14l 53R75a55d15a

3. 8. 2014 14:21

Nedivte se, že novodobá šlechta fandí příživníkům. Svůj k svému a paraziti všech barev  spojte se.

1 0
možnosti
KD

Nebudte zavistivy. Dane se nezvysuji kvuli Cikanum, ale kvuli panum jako je Rittig, Janousek, Hrdlicka a jinym, kteri doji tento stat 100 x intenzivneji ne z nejaci Cikani. Cikani jsou proste na ocich jelikoz je jich podstatne vice a nemaji takovy noblesni styl zivota jako zmineni panove, kteri navic vetsinou ziji v Monaku, takze o nich ani nevime a jen vybiraji vysledky dojeni !

0 0
možnosti
ZK

Z19d35e38n82a 84K91o18č85í

30. 7. 2014 8:34

To nic nemění na tom, že Diensbier, by měl spíš zbytek života strávit v blázinci, kde by byl zbaven svéprávnosti. Příjde to stát mnohem levněji, než zaměstnávat podobné blázny, jako je on, či Kocáb. ;-)

3 0
možnosti
SB

Oni tihle ghettoví cikání prostě žijí v jednoduchépředstavě, že jsou tu pro sebe, zatímco my, pracující stále ještě většina, máme naprosto "logickou" povinnost zabezpečit jim živobytí. o nějakém celospolečenském prospěchu z jejich existence nemůže být řeč. - v jejich živtním vzorci žádná odpovědnost vůči společnosti neexistuje koneckonců ani nikdy neexistovala...a nakolik je ve finančních možnostech tohoto státu sponzorovat vegetování zmíněného živočišného druhu v současné předlužené době, nechávám na posouzení laskavých čtenářů

1 0
možnosti
Foto

kdyby jim ty dluhy neodpustili, vyšlo by to nastejno. Musíme si na to prostě zvyknout, že Romové jsou pro náš rozpočet dotovanou položkou, jako je třeba kultura, zoologické zahrady atd. Přinášejí i prospěch někomu. Kdyby třeba nebyli, polovina policajtů by přišla o práci a mzdu. Plno organizací zaměřených na jejich začleňování by přišlo o práci. Úřady práce a sociálky by přišly o klienty, podle kterých se počítá, kolik mají mít zaměstnanců.

1 0
možnosti
MS

Nejhorší na tom všem je fakt, že dneska nenajdou práci i lidé, kteří obstojí v konkurenci na trhu práce. To se o 95% Cikánů říci nedá. A to je přesně voda na jejich mlýn.Oni by údajně rádi pracovali, ale práce pro ně prostě není. Při své jednoduchosti mají představu, že zde musí být pořád někdo, kdo pro ně bude mít právě takovou práci, na kterou oni stačí. Je asi iluzorní předpokládat, že by byli schopni udělat něco pro zvýšení své kvalifikace. Smutné však je, že oni ve velké většině případů kvůli své pohodlnosti a neschopnosti nejsou ochotni udělat nic pro ani vzdělání vlastních dětí. Takže nakonec "vychovají" stejné neumětely a nemakačenky, jako jsou oni sami. A tak to jde pořád dokola. Když procházím dopoledne naším městem a vidím ty mladé cikánské maminky s kočárkem a dvěma cupitajícími dětmi vedle, jímá mě hrůza, kdo je všechny uživí. Oni sami si však žádné obavy z budoucnosti nepřipouštějí. My máme děti a státe, ty se nám postarej o bydlení a dávky. :-/

6 0
možnosti
JO

Vyřešeno není nic, cikáni se množí tak rychle, že brzy nebude na to uživit je, dávat jim byty, stíhat jejich kriminalitu....

Chápu, že dluhy jsou nevymahatelné, což fakt v těchto případech jsou, jakákoli práce na jejich dobytí by byla zbytečná. Ale nechápu, proč ti lidé mají tak velké dluhy. 

Takhle to mělo fungovat a kromě městských bytů i funguje:

nezaplatili 1. nájem - upomínka, 2. nájem - 2. upomínka s důrazným upozorněním na možné následky včetně vystěhování. Nezaplatil 3. nájem - nazdar a ven z bytu bez jakéhokoli náhradního bydlení a lítosti a podobných nesmyslů.

Jenže je možná problém, jak mělo město ošetřené nájemní smlouvy. Tohle mají mít ve smlouvě jasně stanovené, při překročení dluhu např. 10.000,- Kč okamžité vypovězení nájemní smlouvy bez náhrady.

8 0
možnosti

Víte, ono je to jako obvykle. Jednoduchá řešení znějí hezky, hlupáci jim věří, dají svůj hlas Sládkovi, Okamurovi či jinému populistovi a pak pokračují v nadávání, protože se kupodivu vůbec nic nevyřešilo.

Řešení cikánské otázky je dlouhodobá věc. Počítejte tak půlku generace aby byly vidět pořádné výsledky, generaci aby se situaci uklidnila a tři generace na to, aby problém úplně zmizel. Počítejte s tím, že by řešení stálo ze začátku pár desítek miliard ročně. Ta částka by se postupně snižovala.

Tohle Vám nikdo jako Okamura neřekne. Ono by to totiž neznělo tak hezky. A také se nediví, že se do toho žádný politik nehrne. Z toho žádné politické body neplynou

2 2
možnosti
JH

Az bude ve vlade DSSS, tak se neco zacen resit, driv ne. Proto je volim.

2 0
možnosti
MP

Mimochodem daň z daně již oficiálně platíme - dálniční známka s DPH :-)

1 0
možnosti
Foto

I88v20o 61C53i68l85i92c43h

30. 7. 2014 23:11

Nebo DPH ze spotřební daně ...

0 0
možnosti
Foto

Absolutní parazitismus dovedený k absolutní dokonalosti...:-/

14 0
možnosti
LW

Nejenom. Ještě se nalijí miliardy do marného pokusu vysokoškolsky vzdělat vysokoškolsky nevzdělatelné.

8 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik