Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... původně jsem v nabídce počítal s autory Peszynňski a Kostlánová, však za poslední měsíce nejsem až tak důkladně obeznámen s tématy, která ztvárňují do literární podoby. Bych si tedy dovolil nabídnout méně kontroverzní blogy, které jsou prosty jakékoliv nenávisti, jsou objektivní, vyvážené a hlavně diskutovatelné :

- Děloha k pronájmu : Kateřina Šturmová

- Co ještě nevíte o prdění : Jana Hostičková  

- Proč zrovna já nejsem lesba : Andrea Hynková   etc.etc.  

(samozřejmě blogy Vámi jmenovaných autorů neotvírám, bych se musel stydět, soustředím se na nosná témata, která jsou lidsky přijatelná a max. obohacující !!!

5 0
možnosti
JH

Každý má právo na vlastní názor. Jen mne poněkud překvapilo umístění Cvalína do této kategorie, ten spíš spadá do oblasti trestného činu šíření a podpory extremistických hnutí jako komunismus a nacismus. Ostatní píší to co si myslí. Pokud se Vám to, autore, nelíbí, založte si vlastní web kde si se svými, nevím jak je nazvat, budete lebedit ve všeobecné názorové shodě.

5 0
možnosti
AJ

Proč to děláte?;-D Co tím chcete dosáhnout? ;-D

Nepracujete náhodou pro štvavé zahraniční vysílačky?;-)

6 5
možnosti
JR

J10a46r53a 46R55a61n55k

28. 6. 2014 4:34

Soudruzko Jandova, myslite ty ruske? Neznam zadne jine prolhane a stvave "vysilacky":-/

1 9
možnosti
EP

Článek jaksi postrádá cokoli konkrétního, jen říká, že "oni šíří nenávist". To jsme se toho dozvěděli.

5 0
možnosti
MF

M81i86l56o17š 76F83i69a53l49a

27. 6. 2014 21:18

No pane jmenoval jste je dobře, ale nějaký zásah bych nečekal. Slabostí toho, co se u nás nazývá demokracií je to, že nejvíc naší svobody slova využívají ( zneužívají) právě Ti, kteří by jí okamžitě zrušili, jakmile by se znovu dostali k moci. A ten Váš seznam, to je sbírka výstavních lumpů, kteří umí okolo sebe rozsévat lži a nenávist stejně dobře, jako kdysi kovaní komunisté.

Ono nebudeme si nic nalhávat. Demokracie je právě v tomhle neskutečně zranitelná, že dává podobným šaškům prostor pro hlásání jejich nenávisti. Nebezpečí je v tom, že mnozí chudí duchem jim jejich lži nakonec uvěří.

3 4
možnosti
Foto

Demokracie a svoboda není to, že někomu veřejně jen tak nadáváte do lumpů. Pokud by oni měli být lumpové, Vy nejste o nic lepší. Oni právo na svůj názor mají, pokud nepřekračují zákon. Jste to Vy, co používáte nadávky.

5 0
možnosti
MB

Už dávno beriem blogy ako cirkus - zmieňovaní páni sú pre mňa klauni a ja sa chodím baviť ako to myslia všetko vážne ;-D

4 3
možnosti
AJ

...když zrovna nekoučujete...;-D

4 2
možnosti
MJ

Hezký večer.Zapomněl jste zvolat:

Zieglere, Polanecký, Švýcare český (zmíněným blogerům se omlouvám, že chybí před jejich jmény oslovení, učím se od zdejších blogerů a od zdejšího autora).

To jsou typičtí ideologové straničtí jejichž slovníček je daleko,daleko nebezpečnější neb ukazuje ideologickou zaslepenost "až za hrob". Projel jsem si pár proslovů bývalých komunistických pohlavárů, pár článků v bývalém Rudém právu. Jako když výše jmenovaní psali tehdy. Dnes píší v obráceném gardu a to v kabátu, který si oblékli po roce 1989....

8 0
možnosti
MJ

Stejně nenávistně, stejný slovník, stejně opovržlivě vůči jiným názorům. Ti se dostat k moci, máme zde totalitu....

3 1
možnosti
Foto

Zdá se že podstatu demokracie nepochopil především autor. Demokracie je diskuze, nikoli zašlapávání jiných názorů do země:-)

10 1
možnosti
PV

Autor toho nepochopil více...

4 2
možnosti
Foto

Že se nevšímáte podobných úletů v diskuzích z opačné strany. To aniž bych se stavěl na stranu Vyvadila a spol. Ale pan Fojtík píše něco nenávistného? Snad jen svůj názor na věc.

11 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik